Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

SORGLIGT BESKED

 Det har kommit ett sorgligt besked från Zoomin: Från halvårsskiftet upphör deras verksamhet helt och då kan vi inte längre se varken nya eller gamla inlägg. Jag tycker att vår hemsida har varit trivsam och där har jag kunnat förmedla både nyttig information och lite roliga företeelser. 

Till att börja med har nu resultat, spelplaner och medlemslistan lagts in även på SPF Seniorerna Skärgårdens hemsida:  http://www.spfseniorerna.se/distrikt/vasterbottensdistriktet/foreningslista/spf-seniorerna--skargarden-holmsund-obbola/

Jag ska se om vi kan få in även andra nyttiga informationer där så småningom. 

 

 

Torsdagen den 15 mars 2018 kl. 15:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hipp, hipp, hurra!

 Det är inte för någon segrare i den utlysta tävlingen om nytt spelprogram jag hurrar, utan för det segrande laget i den nu avslutade serien:

Nämligen lag nr 21 som består av

Christina Widmark, Ebbe Nygren och Ulf Thiger. 

På 2:a plats kom lag nr 17; Mia Lindahl, Jarl Andersson och Ralph Åström och på 3:e plats lag nr 19; Ronny Lönnberg, Curt Lennart Carlsson och Thomas Zackrisson.

Dessa lag har hela tiden legat och nafsat varandra i hälarna, men det är kanske rutinen som avgör; Det är fjärde gången som lag 21 blir Boulemästare! Segertrofén kommer att utdelas vid jullunchen den 4 december. 

Betr tävlingen om spelprogrammet, så fick den avlysas på grund av för få tävlingsbidrag. Tur i oturen var att vi inte har något akut behov av ny spelplan, eftersom de presumtiva nya deltagarna backade ur för tillfället. 

 

 

Måndagen den 6 november 2017 kl. 12:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nytt spelprogram

Jag utlyser härmed en pristävling:
Skapa ett nytt perfekt spelprogram för vår fina boulesektion!!!
Vi får troligen två nya lag, som kommer att förgylla våra torsdagar, när nästa serie börjar.
Vilket innebär:
·       Vi blir då sammanlagt 24 lag.
·       Vi kommer att spela på 6 banor både kl 10 och kl 11
·       En serie kommer att omfatta 23 omgångar innan alla har mött alla.
 
I dagsläget är vi 22 lag, som spelar på totalt 11 banor varje torsdag och en serie omfattar 21 omgångar.
 
En del vill spela samma tid som sin sammanboende, en del vill alltid spela klockan 11, en del vill spela kl 10. Ingen vill spela på bana 2.
 
Jag tror att, eftersom SPF:s boulesektion innefattar Holmsunds kommundels matematiska elit, så kommer det att presenteras många perfekta tävlingsbidag. Känslostormarna är det svårare att förutsäga, men kommer att tas med vid bedömningen.
 
Tävlingsbidragen måste vara inne senast den 31 oktober för att kunna börja gälla, när den nya serien startar torsdagen den 9 november. 
 
1:a pris innebär en låda med rullrån från mig!
 
 

 

Tisdagen den 24 oktober 2017 kl. 16:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Säsongsavslutning

Idag var sista omgången för vårtermingen. Med stora snöflingor virvlande utanför fönstren kändes det, som att vi tittat i fel almanacka.

I vår har vi ett suveränt serieledarlag. Vi har spelat 12 omgångar. Och lag 17 med Mia Lindahl, Jarl Andersson och Ralph Åström har vunnit 11 av de matcherna och fick tyvärr lämna walk-over vid ett tillfälle då alla lagmedlemmar var borta. Så överlägsen har nog inget lag varit hitintills. Men det är fortfarande 18 poäng att strida om och vi kommer alla att strida hårt.

Nu önskar vi oss allra först ett par veckors vårväder, men sen får det gärna bli sommarvarmt. Vi ses framåt hösten. Ta då gärna med dig bouleintresserade kompisar. Vi behöver 2-3 nya spelare. 

 

 

Ha det bra!

 

Torsdagen den 11 maj 2017 kl. 15:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Boule ger livet hälsa!

.För andra veckan i rad är mitt boule-lag på andra plats i serien. Vi har vunnit sju matcher av åtta möjliga och har samma poäng som det ledande laget, men vi har sämre "klotskillnad". Jag tror mig veta att alla betraktar oss som tidernas högoddsare och vi är så glada, att vi skapar ett samtalsämne. Men vår styrka är denna 100-åriga dam, Britta Wincent. Hon är en mästare på att stöta klotet och sedan trippar hon likt en tonåring  fram till lillen och kollar avstånd. Vilken kvinna! Med Britta i laget känner Barbro och jag oss trygga.

GLAD PÅSK!

 

Torsdagen den 6 april 2017 kl. 15:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.