Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

SORGLIGT BESKED

 Det har kommit ett sorgligt besked från Zoomin: Från halvårsskiftet upphör deras verksamhet helt och då kan vi inte längre se varken nya eller gamla inlägg. Jag tycker att vår hemsida har varit trivsam och där har jag kunnat förmedla både nyttig information och lite roliga företeelser. 

Till att börja med har nu resultat, spelplaner och medlemslistan lagts in även på SPF Seniorerna Skärgårdens hemsida:  http://www.spfseniorerna.se/distrikt/vasterbottensdistriktet/foreningslista/spf-seniorerna--skargarden-holmsund-obbola/

Jag ska se om vi kan få in även andra nyttiga informationer där så småningom. 

 

 

Torsdagen den 15 mars 2018 kl. 15:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hipp, hipp, hurra!

 Det är inte för någon segrare i den utlysta tävlingen om nytt spelprogram jag hurrar, utan för det segrande laget i den nu avslutade serien:

Nämligen lag nr 21 som består av

Christina Widmark, Ebbe Nygren och Ulf Thiger. 

På 2:a plats kom lag nr 17; Mia Lindahl, Jarl Andersson och Ralph Åström och på 3:e plats lag nr 19; Ronny Lönnberg, Curt Lennart Carlsson och Thomas Zackrisson.

Dessa lag har hela tiden legat och nafsat varandra i hälarna, men det är kanske rutinen som avgör; Det är fjärde gången som lag 21 blir Boulemästare! Segertrofén kommer att utdelas vid jullunchen den 4 december. 

Betr tävlingen om spelprogrammet, så fick den avlysas på grund av för få tävlingsbidrag. Tur i oturen var att vi inte har något akut behov av ny spelplan, eftersom de presumtiva nya deltagarna backade ur för tillfället. 

 

 

Måndagen den 6 november 2017 kl. 12:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nytt spelprogram

Jag utlyser härmed en pristävling:
Skapa ett nytt perfekt spelprogram för vår fina boulesektion!!!
Vi får troligen två nya lag, som kommer att förgylla våra torsdagar, när nästa serie börjar.
Vilket innebär:
·       Vi blir då sammanlagt 24 lag.
·       Vi kommer att spela på 6 banor både kl 10 och kl 11
·       En serie kommer att omfatta 23 omgångar innan alla har mött alla.
 
I dagsläget är vi 22 lag, som spelar på totalt 11 banor varje torsdag och en serie omfattar 21 omgångar.
 
En del vill spela samma tid som sin sammanboende, en del vill alltid spela klockan 11, en del vill spela kl 10. Ingen vill spela på bana 2.
 
Jag tror att, eftersom SPF:s boulesektion innefattar Holmsunds kommundels matematiska elit, så kommer det att presenteras många perfekta tävlingsbidag. Känslostormarna är det svårare att förutsäga, men kommer att tas med vid bedömningen.
 
Tävlingsbidragen måste vara inne senast den 31 oktober för att kunna börja gälla, när den nya serien startar torsdagen den 9 november. 
 
1:a pris innebär en låda med rullrån från mig!
 
 

 

Tisdagen den 24 oktober 2017 kl. 16:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Säsongsavslutning

Idag var sista omgången för vårtermingen. Med stora snöflingor virvlande utanför fönstren kändes det, som att vi tittat i fel almanacka.

I vår har vi ett suveränt serieledarlag. Vi har spelat 12 omgångar. Och lag 17 med Mia Lindahl, Jarl Andersson och Ralph Åström har vunnit 11 av de matcherna och fick tyvärr lämna walk-over vid ett tillfälle då alla lagmedlemmar var borta. Så överlägsen har nog inget lag varit hitintills. Men det är fortfarande 18 poäng att strida om och vi kommer alla att strida hårt.

Nu önskar vi oss allra först ett par veckors vårväder, men sen får det gärna bli sommarvarmt. Vi ses framåt hösten. Ta då gärna med dig bouleintresserade kompisar. Vi behöver 2-3 nya spelare. 

 

 

Ha det bra!

 

Torsdagen den 11 maj 2017 kl. 15:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Boule ger livet hälsa!

.För andra veckan i rad är mitt boule-lag på andra plats i serien. Vi har vunnit sju matcher av åtta möjliga och har samma poäng som det ledande laget, men vi har sämre "klotskillnad". Jag tror mig veta att alla betraktar oss som tidernas högoddsare och vi är så glada, att vi skapar ett samtalsämne. Men vår styrka är denna 100-åriga dam, Britta Wincent. Hon är en mästare på att stöta klotet och sedan trippar hon likt en tonåring  fram till lillen och kollar avstånd. Vilken kvinna! Med Britta i laget känner Barbro och jag oss trygga.

GLAD PÅSK!

 

Torsdagen den 6 april 2017 kl. 15:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

BOULEMÄSTARE 2017

Boulmästarna år 2017: Segrande lag nr 18 som består av Anders Diehl, Eva S Carlsson och denna dag vikarerande Björn Gavelin. Han ersatte Walter Widmark, som är den ordinarie lagmedlemmen.

Vi säger grattis! Laget, som inte har erövrat prisbucklan tidigare något år, har hållit sig i toppen hela hösten- Det är kul med nya stjärnor. Prisutdelning sker vid årsmötet måndagen

den 27 april, då SPF Skärgården även bjuder på kaffe med semla.

Jag har lagt ut spelprogrammen för resten av våren, eftersom det är så många som har planerat att resa bort.

 

Fredagen den 17 februari 2017 kl. 09:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

SLUTSPURT

Nu närmar vi oss slutspurten på den här serien. Fyra matcher återstår. Det är väldigt jämt i toppen, så serien kan sluta hur som helst. Men även bland oss, som inte kämpar efter att vinna serien, utan mera bara att deltaga, är det ganska spännande. Det hänger på "klotskillnad" ibland.

Jag har lagt ut nästa spelprogram, så att ni, som ska ut och resa, kan fixa vikarier.

 

Måndagen den 16 januari 2017 kl. 16:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hoppas det duger

Har kämpat med formuläret för spelprogrammet så att det ska vara läsbart även här på hemsidan och nu är det någorlunda.

Har också lagt ut nästa spelprogram, del 3, för er som ska resa bort runt helgerna.

Tyvärr så har vi en del luckor i flera av boulelagen just nu. En del pga sjukdom, en del pga av andra orsaker. Har ni några intresserade bekanta, så får de gärna komma och prova på som "prospects".

 

Torsdagen den 17 november 2016 kl. 15:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Nya friska kast

Så börjar vi få in normala höstrutiner. Bär och svamp är bärgad, älgarna skjutna, timern för fönsterbelysningen är ändrad till 18.00 och på torsdagar är vi upptagna på förmiddagen.

Jag ber om ursäkt för att ni fått vänta på resultatlistan, men nu finns den på plats. När man läser den, är det så att man blinkar till och tittar en gång till. Vi har fått nya stjärnor i toppskiktet och det tycker jag är mycket inspirerande.  

 

Måndagen den 26 september 2016 kl. 19:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

KLOTETS MÄSTARE

Så har vi än en gång fullbordat en serie, där alla mött alla. Sällan har vi haft ett så överlägset segrarlag. De har vunnit nästan 99% av sina matcher!

Vinnarna är lag nr 21: Christina Widmark, Ebbe Nygren och Ulf Thiger. Hurra, hurra, hurra, hurra! Det är tredje gången de står överst på prispallen.

På andra plats kom ett annat rutinerat vinnarlag; Lag nr 15: Tage Johansson, Hans Hedlund och Bruno Näslund. De har vunnit drygt 80% av sina matcher, vilket också är imponerande.

På tredje plats kom lag nr 19: Ronny Lönnberg, Curt Lennart Carlsson och Thomas Zackrisson. De vann den förra serien och har fått kämpa med ett handikapp, som blir något lindrigare för dem i den serie, som börjar nästa vecka.

 

Torsdagen den 7 april 2016 kl. 16:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Ny egen regel

En match som startat kl 10 och inte är avgjord kl 10.58, ska  brytas, så att banan hinner krattas och göras klar för nästa match som börjar kl 11. Det är klockan på väggen i lokalen som gäller. Resultatet efter den senast färdigspelade omgången räknas som matchresultat. För rättvisans skull ska också matcher som inte är färdigspelade 11.58 avbrytas på samma sätt.
 

 

Onsdagen den 20 januari 2016 kl. 16:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Medlemsnytt

Hej!
Det har skett en del förändringar i laguppställningarna här i höst. Se den nya medlemsförteckning. Tyvärr kommer det att ändras ytterligare, men med det återkommer jag.
I lag 1 har Gunnar Johansson tyvärr meddelat att han inte kommer att fortsätta att spela boule med oss. I hans ställe går vår nya medlem Eva Sandström in. Även Lars Öhman har valt att sluta och i hans ställe går Annica Wilhelmsson in. Också hon en ny boulekamrat. Norma Advin har förvarnat om att hon väljer att sluta när sista seriematchen är klar. I lag 18 saknar vi Göran Öberg och där ska Eva S. Carlsson gå in, när hon har spelat alla utlovade vikariat.

 

Onsdagen den 30 september 2015 kl. 22:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Inskolning

Så är vi igång igen! Det var många glada tillrop och ljudnivån var ganska hög. Vi tyckte nog alla att det var kul att vara tillbaka i vardagen.

Som ni märkte så var inte alla lag fulltaliga i dag av olika anledningar. Jag ville se hur situationen var innan jag gjorde klart fördelningen av vikarierna. Vi fick ju också två nya medlemmar, som fick rycka in med omedelbar verkan och jag har också fått tips om ytterligare en intresserad spelare.

Jag återkommer när jag fått klart med alla förändringar!

 

Torsdagen den 10 september 2015 kl. 13:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Klara, färdiga, kasta!

Välkommen till höststarten nu på torsdag den 10:e september! Det är omgång nummer 18 av totalt 21. Spänningen stiger!  Fyra omgångar kvar i denna serie. I dagsläget leder lag nr 19 med 3 poäng, men ingen vet hur det slutar. Vi ska alla kämpa till det sista klotet. 

Som ni vet har det blivit några förändringar i ett par lag och det kommer kanske att bli några ytterligare, sedan vi träffats och ser hur hälsotillståndet är i gruppen efter sommarens övningar.

Lycka till!

 

Söndagen den 6 september 2015 kl. 21:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Vikarieprinciper

Vi har nu lyckan att det är flera, som är intresserade av att få börja spela boule med oss. För att de ska komma in i gänget och bekanta sig med oss, är det bästa sättet, att de får gå in som vikarie i ett lag, när någon ordinarie medlem om är borta.

De "villiga vikarierna" är:

Arne Wänman               0703619923

Irene Zackrisson            0703353649

Eva S. Carlsson              0707186913

Louise Meijer-Sundman     0706473423

När du vet med dig att det behövs en vikarie i laget: Ring upp dem eller boka dem i förväg om du träffar dem i boulehallen, när du vet om att du är upptagen på annat håll. Är alla vikarier upptagna, är det tillåtet att ta in någon av oss veteraner.  

Om vi ska bilda nya lag är det önskvärt att vi får tag i ytterligare ett par-tre deltagare, så att vi blir jämnt antal lag som möts både klockan tio och elva.

Jag har precis tagit fram dagens resultat och noterar att det är flera lag som står på samma poäng och även samma "målskillnad". Då har jag gjort placeringarna efter att den med högsta egna förtjänade poäng går först. Inte ens den beräkningen höll när det gällde dagens topplacerade lag. De har samma poäng, målskillnad och gjorda poäng. Då fick lagnumret gå först.

 

 

 

 

Torsdagen den 15 januari 2015 kl. 14:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

OVISST IN I DET SISTA

Vilken spännande slutomgång! Det blåste på toppen!

Segrare för denna höstens serie blev lag 15; Tage Johansson, Hans Hedlund och Bruno Näslund. Avgörandet kom vid klockslaget 12 den 27 november, då matchen avbröts pga att tiden gick ut. På andra plats kom lag 18; Göran Öberg, Anders Diehl och Walter  Widmark. Det laget har legat bra till under i stort sett hela serien. På tredje plats kom lag 8; Barbro och Lars Erik Granström och Ewa Carlsson. De har också haft en lyckad serie och smugit sig upp allt högre.

Våra handicapregler har också påverkat resultatlistan. Lag 15 har arbetat med 1 minus i handicap och lag 18 med 2 minus i handicap. Utan handicap hade de hamnat på samma poäng, 32,  men lag 18 hade då vunnit på bättre "målskillnad".

 

 

Måndagen den 1 december 2014 kl. 17:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Mot nya djärva mål

Lyckliga duktiga vinnare av vår/höst-serien  2012 blev lag 17, dvs Mia och Jalle och Ralph. De har legat i toppen hela tiden och lyckades hålla sig kvar till seriens sista match. Men det blev mer och mer spännande och flera lag utmanade ledarna. Tvåa blev lag 12; Yvonne , Björn och Britta A. De har varit i toppen och kämpat febrilt. Trea blev förra seriens vinnare: Lag 21; Christina, Ebbe och Ulf. De startade serien på minus 3 och hade vunnit om de inte haft detta handikapp. Kanske fanns det några strateger som placerade sig nedanför handikappgränsen för att komma starkt till den nystartade serien.

Vi gratulerar alla som kom på "medaljplats"!

En lyckad nysatsning är utkastringarna. Förutom att de är vackrare att se på, känns mera "hygieniska", så markerar de utkastplatsen mycket bättre och ger en signal om vad som gäller för utkastpositionerna.  De ligger också stadigt på marken och är ingenting man "stuper i", som någon befarade. 

 

Lördagen den 27 oktober 2012 kl. 00:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

FINAL!

 

Aldrig har det väl varit en så spännande slutomgång! Det var hela fyra lag som kunde kamma hem boulemästerskapet 2011. Och det avgjordes inte förrän det återstod två minuter av dagens speltid!

Då kunde lag 21 dvs. Ebbe Nygren, Ulf Thiger och vikarierande Birgitta Åström andas ut och höja armarna i vädret. Ingen gång under hela serien har laget legat överst i tabellen och att då få göra det, genom att spräcka målsnöret i sista omgången, måste nästan rubriceras som en triumf.

På andra plats kom lag 8 Barbro och Lars Erik Granström och Eva Carlsson. Det laget ledde inför dagens spel och har legat i toppskiktet hela serien.

På tredje plats kom lag 19 Sonja Söderström, Ronny Lönnberg och Curt Lennart Carlsson. Även de har legat högt upp i listan hela tiden.

Det har gett krydda åt serien att det har växlat i ledningen så många gånger och att  nya ansikten som har dykt upp i resultatlistans topp.

Vi har prisutdelning på jullunchen den 12 december på Västerbacken.

.  

 

Torsdagen den 24 november 2011 kl. 17:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

HANDIKAPPSPOLICY

Nästa säsong startar lag 21 med 3 minuspoängs handikapp och lag 8 med 2 minuspoäng och lag 19 med 1 minuspoäng.

Det har förekommit förslag om en annan handikappspolicy, innebärande att "handikappen" ska läggas till motståndarens resultat varje match. Detta för att göra det möjligt för de "prisade lagen" att vinna seriens alla 21 matcher.

T.ex. om lag 8 spelar mot lag 4 startar lag 4 på +3. Som administratör av resultaten känner jag att det kommer att bli en osäkerhetsfaktor i matchresultaten.

Kommer alla ihåg vilka som har handikapp och hur mycket, kommer alla ihåg att dra upp klädnypan för motståndarlaget, kommer man i efterhand på att man gjort fel och vill ha rättelse.

Jag är rädd att det kan bli en del strul. Så tills någon har övertygat mig om motsatsen behåller vi den klubbade handikappmetoden. Tack! Men skriv gärna en kommentar här nedan om vad du tycker i ärendet.
 

 

Torsdagen den 24 november 2011 kl. 17:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

NYA KLUBBADE MEDBORGARFÖRSLAG

Vid dagens spelomgång klubbades två nya regelförslag.

Ny regel 1.

Vid seriestarten till hösten

kommer segrande lag från våromgången att

belastas med 3 minuspoäng,

det lag som kommer tvåa startar med minus 2,

och laget på tredje plats får börja hösten på minus 1.

Med beaktande av hur serietabellen historiskt har toppats av återkommande ungefär samma topp-tre-lag, så tyckte alla att det var ett rättvist förfarande. 

Ny regel 2.

När man i laget anlitar vikarier, måste minst en ordinarie lagmedlem delta. I annat fall räknas matchen som walk-over.

Resultatet vid walk-over räknas som 13-7.

 

Torsdagen den 29 april 2010 kl. 16:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Reklam

Om du undrar varför det har synts ett massa reklam på vår hemsida den sista veckan, så beror det på att hemsidan egentligen är reklamfinansierad. Men betalar man in tjugofem kronor till Zoomin, så slipper man annonserna och har 250 reklamfria besök på sidan. Det brukar jag göra, men hann inte med det förrän idag. 

 

Onsdagen den 24 februari 2010 kl. 19:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

JULKLAPPSRIM

 Liten boule jag sätta vill
närmast lillen vill det till
att jag hamnar, annars blir det
någon annan som tar partiet.
Men det vill ju inte jag
för jag vill vinna varje dag

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

önskar jag er alla!

 

Onsdagen den 23 december 2009 kl. 23:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tack för senast!

Oh, så trevligt vi hade det igår! Alla var på ett strålande humör och bidrog till att det blev en väldigt lyckad kväll. Vi åt god mat, sjöng frejdigt till Gunnars ackompanjemang, skrattade åt Ronnys historier, vann en och annan vinflaska och dansade mera än vi gjort på flera år. Visst har vi det bra!

 

Söndagen den 15 november 2009 kl. 19:48

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

BOULE-FESTEN

Vilket härligt gäng vi är! Det är 58 stycken anmälda till vår jubileumsfest!

 

Fredagen den 13 november 2009 kl. 15:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Sångövning

Sången ädla känslor föder och jag är en hjärtlig förespråkare för sång vid alla festliga tillfällen. Jag har hittat några sånger med textanknytning till boule. Tycker det skulle vara trevligt om vi kunde sjunga dem på jubileumsfesten. Kanske tycker någon att det är lite svåra melodier och det är därför jag vill att ni ska sjunga igenom dem lite innan vi träffs den 14:e november. Texterna finns under Boule-sånger.

 

Onsdagen den 28 oktober 2009 kl. 16:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Pensionärsvisa

Jag undrade så varför Gammal Pensionärsvisa var så populär, när man såg vem som besökte vår hemsida. Då visade det sig så att PENSIONÄRSVISA  inte alltid är något man sjunger utan något man SÖKER dvs. visum. Vissa kan räcka ett helt år. I vissa attraktiva länder. Men sjung gärna med. Jag har nu hittat en annan pensionärsvisa, diktad på en sextiotalsmelodi som vi alla kommer ihåg: Sju ensamma kvällar..... Fast inte i kväll

 

Fredagen den 2 oktober 2009 kl. 22:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

REKLAM

Jag blev väldigt irriterad över den reklam som på sista tiden dykt upp på hemsidan såväl i överkant som på sidoboxen. Därför har jag betalt in 25 kronor för att vi ska ha hemsidan  reklamfri resten av året iallafall. Hoppas ni uppskattar det.

Det är älgjaktstider, så jag är nere i stugan och kan tyvärr inte delta i morgondagens spelomgång och därmed heller inte uppdatera serietabellen förrän jag kommer tillbaka nästa vecka.

Jag önskar alla Lycka till!

 

Onsdagen den 23 september 2009 kl. 22:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

SORGEBUD

Jag talade idag med Rosita och fick då det sorgesamma budet att Alfred Ulonska idag har somnat in efter den tragisk olyckshändelsen i somras när han ramlade av sin "rullstol". Alfred var ju med oss i våras och hade återhämtat sig så bra och var så ivrig att få spela boule. Alfred tillsammans med Gunda och Gunnar Johansson var våra första boulemästare år 1999. Våra tankar går till Rosita med familj och vi ska alla minnas Alfred som den personlighet han var.

 

Fredagen den 11 september 2009 kl. 23:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

FÖR PENSIONÄRERNAS TIDSPLANERING

Tänk så fort sommaren rinner förbi! Men än har vi förhoppningsvis några veckor kvar, när vi kan bära kortärmat utomhus. Några av er har kanske spelat boule hela sommaren och hållit eller förbättrat formen från i våras. Höstterminen kör igång torsdagen den 17 september och vi börjar "på allvar" redan från början. Eftersom jag inte har fått några invändningar från er om förslaget, att avsluta serien efter det att "alla mött alla", har jag utgått från att att serien slutar efter spelet den 5 november. Jag har lagt ut spelprogrammet fram till det datumet. Sen börjar vi på ny kula, eller nytt klot kanske vi ska säga.

Jag tycker också att vi borde ha en liten fest för att fira vårt 10-års jubileum. När vi träffas i september, ska jag försöka engagera en liten festkommitée.

 

 

 

Onsdagen den 19 augusti 2009 kl. 13:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Friluftssäsongen, serieavslutning och jubileum

  •  På torsdag spelar vi vårsäsongens sista omgång. Det har ju blåst en del på toppen, så vi får väl se hur tabellen ser ut när vi går till sommarvila. Om vi nu ska ha sommaruppehåll?? Det har kommit förslag till mig om att hyra grusplanen vid Sandviks Idrottsplats vid några tillfällen, sedan vi nu slutfört inomhussäsongen. Om vi hyr planen en bestämd veckodag och bestämt klockslag,  så får den som känner för boule komma dit och spela med/mot de övriga som dyker upp. Spontanspel med andra ord. Finns det intresse?
  •  
  • Ett annat förslag, som kommit in till mig, är att vi avslutar serien när alla lag har mött alla lag under år 2009.Sedan börjar vi på ny kula, dvs ny serie. Detta kommer iså fall att inträffa i höst efter spel den 5 november. Det upplevs som mest rättvist då annars lottningen av motståndare  för de matcher där man under serien/året möter samma lag två gånger kan drabba olika.  Jag tycker själv att det är ett bra förslag. Vad tycker du?
  •  
  •  När jag satt och bläddrade i Göran Öbergs pärm med gamla spelplaner och resultatlistor hittade jag ett dokument upprättat vid introduktionsmötet den 16 september 1999. Boulesektionen fyller alltså 10 år 2009. Det måste ju firas! Jag mottar gärna förslag på hur vi ska gå till väga.  
  •  
  •  
  •  

 

Måndagen den 20 april 2009 kl. 17:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Mattor och ett och annat

Vad tyckte du om de nya utkastmattorna? Det är tänkt att det ska bli lite bättre disiplin på fotplaceringarna vid utkasten i och med mattorna. De är sponsrade av Armstrongs. PRO har erbjudits att använda mattorna också om de önskar.

Jag kommer nu att vara borta de närmaste två veckorna. Då får ni räkna ut själva hur ni ligger till i tabellen. Det är ganska jämt på toppen, så det blir spännande att se hur våromgången slutar. 

Om ni träffar någon som skulle vilja börja spela boule, så vore det ett välkommet tillskott. Vi behöver just nu några sjukvikarier. De kan ju sen bli fasta lagmedlemmar. Tanken finns att utöka med ytterligare två lag. Då är vi maxantal lag, dvs 24 lag = 6 matcher både kl 10 och kl 11. 

Ha de' bra! 

Boule-Annica 

 

Torsdagen den 19 mars 2009 kl. 15:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Gott och blandat

Det gläder mig att ni tittar in på vår hemsida ganska ofta. Vi har haft 250 besök sedan starten i januari. Det gör ungefär 3,5 besök per lagmedlem under två månader. Tyvärr har nu inte alla tillgång till internet, vilket gör att de hamnar lite utanför. Men vi får väl uppmuntra dem till att komma med i det nya sättet att umgås.

Jag har lagt ut SPF Skärgårdens vårprogram, som en undersida. Kanske några har tappat bort papperet vi fick vid jullunchen. Sen har jag även lagt in en obstinat dikt, som jag haft i mina gömmor en tid. Vissa dagar vill man ju protestera mot de gråa kulörerna i livet.

 

Fredagen den 6 mars 2009 kl. 16:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.