Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mattor och ett och annat

Vad tyckte du om de nya utkastmattorna? Det är tänkt att det ska bli lite bättre disiplin på fotplaceringarna vid utkasten i och med mattorna. De är sponsrade av Armstrongs. PRO har erbjudits att använda mattorna också om de önskar.

Jag kommer nu att vara borta de närmaste två veckorna. Då får ni räkna ut själva hur ni ligger till i tabellen. Det är ganska jämt på toppen, så det blir spännande att se hur våromgången slutar. 

Om ni träffar någon som skulle vilja börja spela boule, så vore det ett välkommet tillskott. Vi behöver just nu några sjukvikarier. De kan ju sen bli fasta lagmedlemmar. Tanken finns att utöka med ytterligare två lag. Då är vi maxantal lag, dvs 24 lag = 6 matcher både kl 10 och kl 11. 

Ha de' bra! 

Boule-Annica 

 

Torsdagen den 19 mars 2009 kl. 15:17

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Gott och blandat

Det gläder mig att ni tittar in på vår hemsida ganska ofta. Vi har haft 250 besök sedan starten i januari. Det gör ungefär 3,5 besök per lagmedlem under två månader. Tyvärr har nu inte alla tillgång till internet, vilket gör att de hamnar lite utanför. Men vi får väl uppmuntra dem till att komma med i det nya sättet att umgås.

Jag har lagt ut SPF Skärgårdens vårprogram, som en undersida. Kanske några har tappat bort papperet vi fick vid jullunchen. Sen har jag även lagt in en obstinat dikt, som jag haft i mina gömmor en tid. Vissa dagar vill man ju protestera mot de gråa kulörerna i livet.

 

Fredagen den 6 mars 2009 kl. 16:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.