Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

FINAL!

 

Aldrig har det väl varit en så spännande slutomgång! Det var hela fyra lag som kunde kamma hem boulemästerskapet 2011. Och det avgjordes inte förrän det återstod två minuter av dagens speltid!

Då kunde lag 21 dvs. Ebbe Nygren, Ulf Thiger och vikarierande Birgitta Åström andas ut och höja armarna i vädret. Ingen gång under hela serien har laget legat överst i tabellen och att då få göra det, genom att spräcka målsnöret i sista omgången, måste nästan rubriceras som en triumf.

På andra plats kom lag 8 Barbro och Lars Erik Granström och Eva Carlsson. Det laget ledde inför dagens spel och har legat i toppskiktet hela serien.

På tredje plats kom lag 19 Sonja Söderström, Ronny Lönnberg och Curt Lennart Carlsson. Även de har legat högt upp i listan hela tiden.

Det har gett krydda åt serien att det har växlat i ledningen så många gånger och att  nya ansikten som har dykt upp i resultatlistans topp.

Vi har prisutdelning på jullunchen den 12 december på Västerbacken.

.  

 

Torsdagen den 24 november 2011 kl. 17:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

HANDIKAPPSPOLICY

Nästa säsong startar lag 21 med 3 minuspoängs handikapp och lag 8 med 2 minuspoäng och lag 19 med 1 minuspoäng.

Det har förekommit förslag om en annan handikappspolicy, innebärande att "handikappen" ska läggas till motståndarens resultat varje match. Detta för att göra det möjligt för de "prisade lagen" att vinna seriens alla 21 matcher.

T.ex. om lag 8 spelar mot lag 4 startar lag 4 på +3. Som administratör av resultaten känner jag att det kommer att bli en osäkerhetsfaktor i matchresultaten.

Kommer alla ihåg vilka som har handikapp och hur mycket, kommer alla ihåg att dra upp klädnypan för motståndarlaget, kommer man i efterhand på att man gjort fel och vill ha rättelse.

Jag är rädd att det kan bli en del strul. Så tills någon har övertygat mig om motsatsen behåller vi den klubbade handikappmetoden. Tack! Men skriv gärna en kommentar här nedan om vad du tycker i ärendet.
 

 

Torsdagen den 24 november 2011 kl. 17:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.