Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Medlemsnytt

Hej!
Det har skett en del förändringar i laguppställningarna här i höst. Se den nya medlemsförteckning. Tyvärr kommer det att ändras ytterligare, men med det återkommer jag.
I lag 1 har Gunnar Johansson tyvärr meddelat att han inte kommer att fortsätta att spela boule med oss. I hans ställe går vår nya medlem Eva Sandström in. Även Lars Öhman har valt att sluta och i hans ställe går Annica Wilhelmsson in. Också hon en ny boulekamrat. Norma Advin har förvarnat om att hon väljer att sluta när sista seriematchen är klar. I lag 18 saknar vi Göran Öberg och där ska Eva S. Carlsson gå in, när hon har spelat alla utlovade vikariat.

 

Onsdagen den 30 september 2015 kl. 22:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Inskolning

Så är vi igång igen! Det var många glada tillrop och ljudnivån var ganska hög. Vi tyckte nog alla att det var kul att vara tillbaka i vardagen.

Som ni märkte så var inte alla lag fulltaliga i dag av olika anledningar. Jag ville se hur situationen var innan jag gjorde klart fördelningen av vikarierna. Vi fick ju också två nya medlemmar, som fick rycka in med omedelbar verkan och jag har också fått tips om ytterligare en intresserad spelare.

Jag återkommer när jag fått klart med alla förändringar!

 

Torsdagen den 10 september 2015 kl. 13:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Klara, färdiga, kasta!

Välkommen till höststarten nu på torsdag den 10:e september! Det är omgång nummer 18 av totalt 21. Spänningen stiger!  Fyra omgångar kvar i denna serie. I dagsläget leder lag nr 19 med 3 poäng, men ingen vet hur det slutar. Vi ska alla kämpa till det sista klotet. 

Som ni vet har det blivit några förändringar i ett par lag och det kommer kanske att bli några ytterligare, sedan vi träffats och ser hur hälsotillståndet är i gruppen efter sommarens övningar.

Lycka till!

 

Söndagen den 6 september 2015 kl. 21:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Allmänt

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2012

 2011

 2010

 2009

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.